Interlübke Intaro

Interlübke Intaro

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Interlübke Intaro. Het kleding kastsysteem Intaro is een doorontwikkeling van het systeem Base is in 2011 ontworpen door Rolf Heide en Peter Kräling als basis kast.

De uitbreiding en naamswijziging naar Intaro is van midden 2022

Het Intaro kast systeem heeft minder mogelijkheden en maten dan bij het Collect systeem van Interlübke , maar nog steeds is maatwerk mogelijk. Een Intaro kast heeft draaideuren met veel mogelijkheden aan indelingen.

Mogelijk zijn laden, leg planken en veel meer. De buiten zijde kan in een andere kleur gelakt worden dan de binnenzijde. De kast kan op maat gemaakt worden. Afschuining aan de achterzijde is mogelijk. Diepte, breedte en hoogte aanpassingen zijn mogelijk. Ook is er verlichting mogelijk in de kast , LED gemonteerd in de kast zijdes.

Uw ruimte en garderobe, wij ontwerpen de passende kast.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Interlübke

Interlübke is een van de meest bekende Duitse meubelmerken met een grote internationale reputatie. Interlübke is vanaf de start een (systeem) kasten fabrikant geweest.

Sinds deze start in 1937 is Interlübke gevestigd in Rheda-Wiedenbrück, Westfalen. Westfalen is het hart van de Duitse meubelindustrie. Alle toeleveranciers worden in een kring kort om het bedrijf gezocht, alles wordt nog steeds helemaal in Duistland geproduceerd

Meer dan 50 jaar geleden was Interlübke pionier , men had toen de moed moderne meubelen te produceren. In Duitsland was Interlübke het merk voor kwaliteit en modernisme

Vandaag de dag wordt ieder product gepersonaliseerd, alles wordt geproduceerd als uniek product. In moderne huizen worden de ruimtes steeds multifunctioneler en de inrichting moet daarop in spelen

Doordat alles te personaliseren is tot met de kleuren toe, koop je als consument een product waar je een gevoel bij hebt, ze brengen emotie met zich mee.

Deze emotie geeft blijdschap , het is fijn de producten om je heen te hebben, ze horen bij jou

Kwaliteit, flexibiliteit en tijdloosheid! Laat ons u helpen uw ruimte vorm te geven met de kasten van Interlübke. Van Dressoir tot bibliotheek boekenkast, van servies kast tot kleding kast of inloop kast, alles behoort tot de mogelijkheden.

Over het design Rolf Heide en Peter Kräling

Rolf Heide en Peter Kräling, twee creatieven, twee generaties. Samen 1 doel: het maken van mooie en functionele meubelen. En daarin zijn ze vaak geslaagd. Zij hebben de eindeloze garderobekast van Interlübke in 2014 onder handen mogen nemen. Een klassieker onder de garderobekasten. Zij hebben het bewijs geleverd dat een klassieker ook verbeterd kan worden.

Wilt u meer weten over de Interlübke Intaro?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.