de Sede DS21

de Sede DS21

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

de Sede DS21

De de Sede DS21 bank is in 2016 ontworpen door Stephan Hürlemann van Studio Hannes Wettstein. Fraai belijnde kubistische zit elementen met mooi naden die de lijnen benadrukken. De zit elementen worden in een frame geplaatst en zijn naderhand van positie te wisselen of te keren. De poten zijn standaard hoogglans verchroomd om het geheel een zwevend karakter te geven. De structuur is standaard in zwart uitgevoerd waardoor er een schaduwrand ontstaat. Natuurlijk kunnen de poten en frame ook in andere kleuren geleverd worden. leverbaar in vele leersoorten en kleuren. Armen in 2 breedtes, 21 en 42cm. Zitelementen in 63 en 84cm breedte.

 

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk De Sede

“Kwaliteit als garantie voor succes” is de lijfspreuk van het Zwitserse de Sede.

De basis voor de huidige meubelfabriek was een ambachtelijk zadelmaker atelier gevestigd in Klingnau, een klein plaatsje in Zwitserland, vlak bij Duitsland, vlak bij Schaffhausen.

Het zal dan ook niet verbazen dat het verwerken van leder de specialiteit van deze meubelfabrikant is. Met de kennis van leer die men heeft is men in staat de meest moeilijke modellen en meest speciale leersoorten te verwerken ook meubelen.

Wat het leer betreft, het mag wel wat meer zijn bij de Sede, eerste klas gesorteerde huiden waardoor grote vlakken uit één stuk te verwerken zijn, speciale bewerkingen waardoor het leer zijdezacht aan voelt, maar ook hele dikke en zware kwaliteiten die bijna niemand anders verwerken kan.

Uiteraard worden er ook zitmeubelen gestoffeerd in stof maar leder is en blijft de nadruk hebben.

Strenge kwaliteitseisen, liefde en oog voor detail en persoonlijke betrokkenheid van alle medewerkers garanderen een top product.

De Sede is een wereldwijd opererend bedrijf dat naar meer dan 40 landen exporteert.

Vele gerenommeerde ontwerpers werken voor de Sede, ontwerpers als Robert Hausmann, Alfredo Häberli, Antonella Scarpitta, Claudio Bellini, Thomas Althaus en Werner Aisslinger.

Over het design Stephan Hürlemann

Stephan Hürlemann is een Zwitsers architect. Hij heeft architectuur gestudeerd aan de ETH in Zürich. Door zijn passie voor meubelen en product ontwerp is hij bij het bureau van Hannes Wettstein terecht gekomen.

Wilt u meer weten over de de Sede DS21?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.