COR Trio

COR Trio

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Cor Trio

De Cor Trio is opnieuw in productie genomen. De bank uit de 70er jaren is terug. De rug elementen staan “los” op het zitgedeelte, een heel herkenbaar beeld. Verder zijn er een aantal elementen met verschillende maten. Omdat het allemaal losse delen zijn en blijven is een andere volgorde van de elementen altijd mogelijk. Verder zijn er diverse accessoires mogelijk als losse extra rug kussens, arm kussens en rugkussens met extra steunrol. De bank is uit te voeren in stof en leer. De onder vering is een lattenrooster van beuken houten latten. De hoezen zijn afneembaar, gestoffeerd volgens het Europa patent.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Cor

Cor is het zitmeubelmerk van de familie Lübke.
De fabriek is na de tweede wereld oorlog gestart met kapitaal van de plaatselijke adel en de familie Lübke. De kastenfabriek was er al , gestart begin 1920 en er was behoefte aan werk en ook aan meubelen.

De groei en bloei van de jaren 60 heeft ook Cor meegenomen in een vlucht. Het model Conseta werd in 1964 ontworpen door Wilhelm Friedrich Möller. De heer Möller was meubelmaker en vertegenwoordiger bij Cor. Een modulair systeem en in vorm een bank die iederkind tekent als hij of zij een bank moet tekenen.
In de loop van de decennia is dit product steeds verder verfijnt en uitgebreid. Hierdoor is volledig maatwerk mogelijk.
Standaard is er al heel veel in maten, poten, onderstellen en kussenvullingen en dan kan er ook nog echt op maat geproduceerd worden. De stoffen, leersoorten en kleuren zijn helemaal onbeperkt.

Dit kan alleen door hoogwaardige produktie in West Europa.

De hele zitmeubel collectie bestaat uit hoogwaardige produkten waarbij bijna alles geheel in eigen huis geproduceerd wordt. Alle toeleveranciers zoekt men ook in een cirkel om zich heen, alles zo dicht mogelijk bij de eigen vestigingsplaats.

Wilt u meer weten over de COR Trio?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.