COR Shrimp

COR Shrimp

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Cor Shrimp fauteuil

Cor Shrimp is een fauteuil ontworpen door Jehs + Laub. De stoel bestaat uit een aantal schaal delen. Dat lijkt wel wat op de wijze waarop het pantser van een garnaal uit schaal delen bestaat. De stoel kan aan de achterzijde uitgevoerd worden in hout en in diverse houtsoorten en kleuren. De achterzijde van de schalen kan ook in kleur lak of helemaal gestoffeerd geleverd worden. De voorzijde is lekker comfortabel gestoffeerd. De bekleding kan leer of stof zijn en dat in heel veel kleuren en kwaliteiten. Er is een fauteuil met een hoge en 1 met een lagere rug leverbaar.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Cor

Cor is het zitmeubelmerk van de familie Lübke.
De fabriek is na de tweede wereld oorlog gestart met kapitaal van de plaatselijke adel en de familie Lübke. De kastenfabriek was er al , gestart begin 1920 en er was behoefte aan werk en ook aan meubelen.

De groei en bloei van de jaren 60 heeft ook Cor meegenomen in een vlucht. Het model Conseta werd in 1964 ontworpen door Wilhelm Friedrich Möller. De heer Möller was meubelmaker en vertegenwoordiger bij Cor. Een modulair systeem en in vorm een bank die iederkind tekent als hij of zij een bank moet tekenen.
In de loop van de decennia is dit product steeds verder verfijnt en uitgebreid. Hierdoor is volledig maatwerk mogelijk.
Standaard is er al heel veel in maten, poten, onderstellen en kussenvullingen en dan kan er ook nog echt op maat geproduceerd worden. De stoffen, leersoorten en kleuren zijn helemaal onbeperkt.

Dit kan alleen door hoogwaardige produktie in West Europa.

De hele zitmeubel collectie bestaat uit hoogwaardige produkten waarbij bijna alles geheel in eigen huis geproduceerd wordt. Alle toeleveranciers zoekt men ook in een cirkel om zich heen, alles zo dicht mogelijk bij de eigen vestigingsplaats.

Jehs & Laub

Over het design Jehs + Laub

Markus Jehs en Jürgen Laub zijn 2 Duitse ontwerpers. Samen industriële vormgeving gestudeerd en een project gedaan in New York. Vanaf dat moment partners in het buro Jehs + Laub. Voor Mercedes Benz hebben zij het concept gemaakt voor alle showrooms wereldwijd.

Wilt u meer weten over de COR Shrimp?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.