COR Pilotis

COR Pilotis

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Cor Pilotis

De Cor Pilotis bank heeft de fraaie, fijne belijning van een Italiaanse bank. Maar ook de Duitse kwaliteit en zit. De dunne poten kunnen verchroomd en in vele kleuren uitgevoerd worden. De romp is vervaardigd van massief beuken hout met een lattenrooster met beuken latten in de zitting. Bijzonder zijn ook de asymmetrische elementen, de elementen taps toe lopen naar het midden. Diverse rug kussens zijn er leverbaar bij de Pilotis. Er zijn ook een aantal tafels speciaal bij de Pilotis ontworpen. De Pilotis is leverbaar met een aflegplank aan de achterzijde van het element. De Pilotis is uit te voeren in stof en leer.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Cor

Cor is het zitmeubelmerk van de familie Lübke.
De fabriek is na de tweede wereld oorlog gestart met kapitaal van de plaatselijke adel en de familie Lübke. De kastenfabriek was er al , gestart begin 1920 en er was behoefte aan werk en ook aan meubelen.

De groei en bloei van de jaren 60 heeft ook Cor meegenomen in een vlucht. Het model Conseta werd in 1964 ontworpen door Wilhelm Friedrich Möller. De heer Möller was meubelmaker en vertegenwoordiger bij Cor. Een modulair systeem en in vorm een bank die iederkind tekent als hij of zij een bank moet tekenen.
In de loop van de decennia is dit product steeds verder verfijnt en uitgebreid. Hierdoor is volledig maatwerk mogelijk.
Standaard is er al heel veel in maten, poten, onderstellen en kussenvullingen en dan kan er ook nog echt op maat geproduceerd worden. De stoffen, leersoorten en kleuren zijn helemaal onbeperkt.

Dit kan alleen door hoogwaardige produktie in West Europa.

De hele zitmeubel collectie bestaat uit hoogwaardige produkten waarbij bijna alles geheel in eigen huis geproduceerd wordt. Alle toeleveranciers zoekt men ook in een cirkel om zich heen, alles zo dicht mogelijk bij de eigen vestigingsplaats.

Metrica

Over het design Metrica

Metrica is een ontwerp studio gevestigd in Milaan met een unieke benadering van het hedendaagse meubelontwerp.

Wilt u meer weten over de COR Pilotis?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.