Artifort Mare

Artifort Mare

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Artifort Mare

Artifort Mare een compacte bank met een groot zitcomfort.
De Mare heeft een tijdloos uiterlijk, een no nonsens bank. Fraai detail is de bevestiging van de sledes, deze zijn tussen romp en armleggers ingeklemd. Behalve dit detail dan ook nog een V in de rug stoffering bovenin. Dit is een visueel mooi item, maar ook in praktische zin belangrijk. Deze knip verminderd de kracht op de stiknaden bij belasting.

De Mare is leverbaar in vele maten. Verder zijn er van de Mare ook hoekbanken en andere combinaties mogelijk. Stoffen in overvloed, wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Behalve modellen en bekleding is er ook nog een keus te maken in zithoogte!

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Artifort

Artifort vierde het 125 jarig bestaan in 2015. Het begon allemaal met Jules Wagemans in 1890 in Maastricht. Het moderne Artifort begint met de komst van Kho Liang Ie in de 50er jaren van de vorige eeuw. Hij was ook de man die Pierre Paulin vastlegde in 1959. Artifort was een aantal jaren erg sterk in de project markt, vliegvelden, kantoren, over de hele wereld zag je Artifort. In 1998 neemt de Lande Group Artifort over, Artifort verkeert al jaren in zwaar weer. De familie van de Lande krijgt Artifort weer op de rails en werkt verder aan het indrukwekkende portfolio met erkende ontwerpers.

Over het design René Holten

René Holten (1961) afgestudeerd aan de Academy of Fine Arts in Maastricht en de Design Academy van Eindhoven. Heeft gewerkt voor de bekende architect Wiel Arets. Was hoofd van de afdeling product ontwikkeling bij Artifort tussen 1993 en 1998. De banken collectie Mare (2003) is van zijn hand, een no-nonsense bank met een hele duidelijke vormtaal en hoog comfort. Verder ontwierp hij de eetkamerstoelen Nina (2000) en Shark (2011).

Wilt u meer weten over de Artifort Mare?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.