Artifort F142 en 154

Artifort F142 en 154

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Artifort F142 en 154

Artifort F142  en 154 , een serie fauteuils met diverse onderstellen en twee verschillende zitkuipen. Terwijl de ene actief is , zit de andere wat luier en inactiever. Tevens zijn beide modellen leverbaar met twee verschillende onderstellen. Er is een onderstel met een schijf en een onderstel met 5 tenen. De stoelen kunnen in heel veel stoffen , stofkleuren , leer en leerkleuren uitgevoerd worden. Tevens is de combinatie van stof en leer mogelijk. Veelal kiest men dan voor leer op de armleggers omdat deze zwaar gebruikt worden. De zitschaal wordt dan bekleed met een goed combinerende stof. Wij helpen dat zorgvuldig samen te stellen.

Artifort F142 en 154 zijn fauteuil die gemaakt zijn op basis van een multiplex schaal. Deze stoelen zijn daardoor zeer model vast door de jaren heen.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Artifort

Artifort vierde het 125 jarig bestaan in 2015. Het begon allemaal met Jules Wagemans in 1890 in Maastricht. Het moderne Artifort begint met de komst van Kho Liang Ie in de 50er jaren van de vorige eeuw. Hij was ook de man die Pierre Paulin vastlegde in 1959. Artifort was een aantal jaren erg sterk in de project markt, vliegvelden, kantoren, over de hele wereld zag je Artifort. In 1998 neemt de Lande Group Artifort over, Artifort verkeert al jaren in zwaar weer. De familie van de Lande krijgt Artifort weer op de rails en werkt verder aan het indrukwekkende portfolio met erkende ontwerpers.

Geoffrey-Harcourt-Large

Over het design Geoffrey Harcourt

Geoffry Harcourt geniet zijn opleiding aan het Royal College of Art in London. In eerste instantie ontwerpt Harcourt bureaustoelen voor Artifort. Door Harcourt en zijn producten krijgt Artifort toegang tot de internationale project inrichtingsmarkt. Filosofie van Harcourt is dat de producten, de stoelen dus, de mens moeten dienen en niet andersom.

Wilt u meer weten over de Artifort F142 en 154?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.