Walter Knoll Bundle Sofa

Walter Knoll Bundle Sofa

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Walter Knoll Bundle Sofa

Nieuw in onze collectie: Walter Knoll Bundle Sofa. Een verassende vormgeving, strak maar ook nonchalant, stevig maar ook lekker zacht, zwevend op een T-onderstel van aluminium in brons of mat zwart. De Bundle Sofa kan zowel in stof als in leer worden uitgevoerd. Ruime keuze in textiel en leer.  Leverbaar als vrijstaande bank in 2,5 zits en 3 zits, daarnaast beschikbaar in een grote variatie aan elementen die koppelbaar zijn. Goed te combineren met de bijzettafels en salontafels Walter Knoll Joco, Oki en Oota. Wij helpen u graag met het samenstellen van de beste combinatie voor uw zithoek.

 

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Walter Knoll

Walter Knoll is een gerenommeerde Duitse fabrikant van zitmeubelen.

Al in 1865 ligt het begin van de Knoll dynastie. Oer vader Wilhelm Knoll had een leder handel midden in Stuttgart. In begin 1900 volgden de eerste gestoffeerde meubelen. In de 20er jaren van de vorige eeuw werden de programma’s Antimott en Prodomo geïntroduceerd, revolutionaire meubelen in die tijd. Stalen frames en strakke stofferingen in plaats van klassieke hoog stofferingen.

Langere tijd heeft Walter Knoll zich voornamelijk toegelegd op de luxe kantoorinrichtingen. De laatste 15 jaren worden ook steeds meer meubelen voor de particulieren ontworpen en geproduceerd.

De ontwerpers zijn veelal gevestigde grote namen als Claudio Bellini, PearsonLLoyd en EOOS. Ook de Nederlander Ben van Berkel heeft een ontwerp gemaakt voor Walter Knoll.

Net als alle produkten uit de regio Stuttgart draait het bij Walter Knoll ook om technisch en esthetisch hoogwaardige produkten uitgevoerd in de best verkrijgbare materialen. Fraaie, rijke stoffen en de mooiste leerkwaliteiten worden in de collectie gevoerd.

Ook de collectie handgeknoopte tapijten uit Nepal is luxueus en bijzonder. Ecologisch verantwoorde kleurstoffen, Step label / Geen Kinderarbeid, brandnetelvezel, Tibetaanse hoogland wol en zijde, allemaal sterk passend in de huidige tijd.

De inspiratie voor de patronen van kleden kan in Afrika gevonden worden.

Wilt u meer weten over de Walter Knoll Bundle Sofa?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.