VARAN

VARAN

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Varan

Varan eettafel, massieve planken van ongeveer 30mm dikte. Het hout kan afgewerkt worden met olie en was of gelakt. Het blad wordt gedragen door kolommen die op verschillende wijze geplaatst kunnen worden. Er zijn langwerpige en ronde tafels leverbaar. Er zijn veel standaard maten leverbaar, maatwerk is mogelijk. Hout soorten zijn eiken, kersen, noten spint en Amerikaans noten. De ronde tafel kan tot wel 200cm diameter gemaakt worden! De kopse zijde van het blad is afgeschuind. De asymmetrische kolommen zijn geïnspireerd op moderne wolkenkrabbers. Vanuit iedere invalshoek heb je weer een andere blik op de tafel door deze bijzondere kolommen.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht
vanaf € 3682

Over het merk more

More is voornamelijk producent van eetkamertafels. Aanvullend worden ook stoelen, banken en kasten geproduceerd.

Tijdloos, ambachtelijk , bijzondere constructies en details kenmerken More. Veelal is massief hout het materiaal waarvoor gekozen wordt en dan wel voor de mooiste selectie!

Bernhard Müller startte het bedrijf in 1993 en vanaf het begin hebben wij de meubelen van More verkocht. Alles wordt geproduceerd in Noord Duitsland, maatwerk is geen enkel probleem, extra grote maten die bijna niemand maakt zijn ook te leveren. Custom Made in Germany dus.

Gil Coste

Over het design Gil Coste

Gil Coste is geboren in 1963 en heeft zijn ontwerpersopleiding in Parijs genoten. Sinds 1998 heeft hij een kantoor in Hamburg, Duitsland.

Wilt u meer weten over de VARAN?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.