THUNA

THUNA

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

More Thuna

More Thuna eetkamertafel, een zachte tafel waarvan alles afgerond is. De blad rand, de poten, alles is zacht en rond. Door de afronding van het blad ontstaat er ook een hele vloeiende en vriendelijk overgang van het blad naar de poten. De Thuna is leverbaar in langwerpige en vierkante uitvoering. In beide vormen zijn standaard maten leverbaar maar ook maatwerk. De tafel wordt gemaakt in eiken en Amerikaans noten. Dit hout wordt afgewerkt met olie  en was of met lak. De eiken uitvoering kan naast naturel ook in verschillende beits tinten geleverd worden. Ook speciale kleuren zijn mogelijk.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht
vanaf € 2974

Over het merk more

More is voornamelijk producent van eetkamertafels. Aanvullend worden ook stoelen, banken en kasten geproduceerd.

Tijdloos, ambachtelijk , bijzondere constructies en details kenmerken More. Veelal is massief hout het materiaal waarvoor gekozen wordt en dan wel voor de mooiste selectie!

Bernhard Müller startte het bedrijf in 1993 en vanaf het begin hebben wij de meubelen van More verkocht. Alles wordt geproduceerd in Noord Duitsland, maatwerk is geen enkel probleem, extra grote maten die bijna niemand maakt zijn ook te leveren. Custom Made in Germany dus.

Gil Coste

Over het design Gil Coste

Gil Coste is geboren in 1963 en heeft zijn ontwerpersopleiding in Parijs genoten. Sinds 1998 heeft hij een kantoor in Hamburg, Duitsland.

Wilt u meer weten over de THUNA?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.