STATO

STATO

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Stato eettafel

Stato eetkamertafel, DE tafel. Eenvoudige vorm in blad en poten. Een basis tafel in optima forma. De Stato is leverbaar in langwerpig en vierkant. Vele standaard maten en ook maatwerk is mogelijk. Eiken, esdoorn, kersen, noten spint en Amerikaans noten zijn de houtsoorten.Naturel maar ook gebeitst leverbaar. Breedtes tot en met 130cm geen probleem. In de lengte is zelfs 300cm mogelijk. Blad dikte 56mm. Poten in 10x10cm 6x20cm en 8x8cm. Hout afgewerkt met olie en was of met lak. Er is zelfs een XXL versie leverbaar van 160cm breed x 500cm lang! Uniek!

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht
vanaf € 3160

Over het merk more

More is voornamelijk producent van eetkamertafels. Aanvullend worden ook stoelen, banken en kasten geproduceerd.

Tijdloos, ambachtelijk , bijzondere constructies en details kenmerken More. Veelal is massief hout het materiaal waarvoor gekozen wordt en dan wel voor de mooiste selectie!

Bernhard Müller startte het bedrijf in 1993 en vanaf het begin hebben wij de meubelen van More verkocht. Alles wordt geproduceerd in Noord Duitsland, maatwerk is geen enkel probleem, extra grote maten die bijna niemand maakt zijn ook te leveren. Custom Made in Germany dus.

Wilt u meer weten over de STATO?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.