Rimadesio Manta

Rimadesio Manta

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Rimadesio Manta, deze tafel heeft een aluminium onderstel dat in vele kleuren geleverd kan worden. Tafelbladen in marmer , hout en glas. Glas in gematteerd en helder, beide uitvoering in vele kleuren gelakt. Diverse maten leverbaar. Modulair tafelsysteem dat esthetiek combineert met technische innovatie. Onderstel uit druk giet aluminium. Fraai transparant geheel met een hoge stijfheid in constructie. Geen blad rand, grote mate van been vrijheid. Diverse vormen leverbaar. Aluminium en glas zijn de grondstoffen die Rimadesio voornamelijk verwerkt.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Rimadesio

Rimadesio is een Italiaanse fabrikant waar glas en aluminium de basis grondstoffen zijn.
De producten vallen uiteen in twee delen, de producten die je in de bouw van het huis gebruikt of in ieder geval aan het huis bevestigd en de meubelen.

In de eerste categorie vallen de draai en schuifdeuren, uiteraard compleet met kozijnen en eigen klinken. Maatwerk is dan uiteraard aan de orde van de dag. Met name de deuren die dan bijna de hele hoogte beslaan maken ene grote indruk. De schuifdeuren hebben als voordeel dat er nooit een deur in de ruimte staat. Het afsluiten van een inloop kleding kast naar de slaapkamer, sluiten van de open keuken naar de kamer met bijvoorbeeld dubbele schuifdeuren.

De meubellijn bestaat voor het grootste deel uit kasten, kasten voor TV en apparatuur, kasten om te bergen, garderobe kasten, systemen voor inloopkasten etc.

Een grote verfijning in materiaalgebruik, fraaie details, top of the bill qua techniek. De techniek is zelf ontwikkeld en ontworpen om het product tot in het kleinste detail zelf te kunnen ontwerpen en produceren. Giuseppe Bavuso is de ontwerper van Rimadesio.

Het glas wordt in al zijn verschijningen gebruikt, helder, mat, gelakt, mat en gelakt, gelaagd, gehard etc.
Het aluminium kan in de technisch geanodiseerde uitvoering geleverd worden maar ook in vele kleuren.

Over het design Giuseppe Bavuso

Giuseppe Bavuso, geboren in 1959. Woont en werk in Seregno, ten Noorden van Milaan. Ontwerper met groot technisch vernuft, minimalistisch in vormtaal. Eigenaar van Rimadesio. Rimadesio ontving de “Compasso d’oro” voor de Vela deur in 2008.

Wilt u meer weten over de Rimadesio Manta?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.