Rimadesio Dress Bold

Rimadesio Dress Bold

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Rimadesio Dress Bold

opruiming showmodel Rimadesio Dress Bold, interieur voor inloopkast van de gerenommeerde Italiaanse fabrikant Rimadesio. Wandpanelen uitgevoerd in melkwit glas ( Bianco Latte) met aluminium staanders. Legplanken en ladekasten in lak wit uitgevoerd.

totale breedte 404 cm , totale hoogte 260 cm

Opbergruimte: 6 meter kledingstang  voor hangende kleding, dubbele laag legplanken over de hele breedte, een bodemplaat over de hele breedte en 8 laden van 100 cm breed voor ondergoed, hemdjes,sokken enz.

Eenvoudig te plaatsen in bijvoorbeeld een slaap-of logeerkamer, naar wens ook af te bouwen met schuifdeuren of paneelgordijnen. Vraag naar de mogelijkheden, we helpen u graag met het plannen van uw Walk-in Closet.

 

Kiest u niet voor ons showmodel dan heeft u keuze uit de vele maten (ook maatwerk) en materialen uit Rimadesio collectie tegen de standaard prijzen.

showmodel van € 7797,–  nu voor € 3000,– excl. montage

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht
€ 3000

Over het merk Rimadesio

Rimadesio is een Italiaanse fabrikant waar glas en aluminium de basis grondstoffen zijn.
De producten vallen uiteen in twee delen, de producten die je in de bouw van het huis gebruikt of in ieder geval aan het huis bevestigd en de meubelen.

In de eerste categorie vallen de draai en schuifdeuren, uiteraard compleet met kozijnen en eigen klinken. Maatwerk is dan uiteraard aan de orde van de dag. Met name de deuren die dan bijna de hele hoogte beslaan maken ene grote indruk. De schuifdeuren hebben als voordeel dat er nooit een deur in de ruimte staat. Het afsluiten van een inloop kleding kast naar de slaapkamer, sluiten van de open keuken naar de kamer met bijvoorbeeld dubbele schuifdeuren.

De meubellijn bestaat voor het grootste deel uit kasten, kasten voor TV en apparatuur, kasten om te bergen, garderobe kasten, systemen voor inloopkasten etc.

Een grote verfijning in materiaalgebruik, fraaie details, top of the bill qua techniek. De techniek is zelf ontwikkeld en ontworpen om het product tot in het kleinste detail zelf te kunnen ontwerpen en produceren. Giuseppe Bavuso is de ontwerper van Rimadesio.

Het glas wordt in al zijn verschijningen gebruikt, helder, mat, gelakt, mat en gelakt, gelaagd, gehard etc.
Het aluminium kan in de technisch geanodiseerde uitvoering geleverd worden maar ook in vele kleuren.

Wilt u meer weten over de Rimadesio Dress Bold?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.