PP124 Rocking chair

PP124 Rocking chair

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

PP124 Rocking Chair design Hans J. Wegner 1984.   Prachtige schommelstoel uitgevoerd in eiken of essen met touw. Vakmanschap uit Denemarken.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht
pp-mobler

Over het merk PP mobler

PP mobler produceert meubelen van een aantal grote Deense ontwerpers, met nadruk op de ontwerpen van Hans J. Wegner. Naast Wegner worden er ook producten gemaakt van Zaha Hadid, Poul Kjaerholm, Soren Ulrik Petersen, Nanna Ditzel en vele anderen.  PP is een familie bedrijf, gestart in 1953. Destijds was PP toeleverancier voor diverse meubel producenten. De meubelmakers van PP hebben een lange traditie in het maken van Design meubelen van een heel hoge kwaliteit.

De motivatie vinden ze in hun liefde voor hout en een koppig geloof dat techniek, vernuft en ambacht gecombineerd kunnen worden om unieke producten op een hoog kwaliteitsniveau te maken. Men maakt onder andere eigen machines om productie van bepaalde meubelen mogelijk te maken. Diverse producten werden door hun ontwerpers als “onmogelijk te produceren” bestempeld, maar bij PP wordt gepuzzeld en gedacht tot men een manier gevonden heeft.  Er wordt continu gezocht naar betere en verfijndere productie methoden, zonder enig compromis. Dat alleen al uit respect voor het basis materiaal: hout.  Het overgrote deel van het hout dat PP verwerkt komt uit bossen in Denemarken en Duitsland waar gezorgd wordt voor voldoende aanplant. Het werken met het natuurlijke materiaal hout geeft ook een groot milieu bewustzijn.  Het doel van PP is fraaie en functionele meubelen te maken die het dagelijks gebruik kunnen weerstaan gedurende generaties.

Wilt u meer weten over de PP124 Rocking chair?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.