More LAX Tisch

More LAX Tisch

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

More LAX Tisch

More Lax Tisch, tafel met onderstel van edelstaal of lak afwerking in massief hout. Het blad is uitgevoerd in massief hout. Er zijn diverse houtsoorten leverbaar, eiken, kersen, noten met spint en Amerikaans noten. De eiken versie kan ook nog in vele beits kleuren geleverd worden.

Blad afwerking olie en was of mat gelakt.

De tafel is standaard al in heel veel maten leverbaar en kan ook nog eens op maat gemaakt worden. Het blad heeft een aantal fraaie details, het wordt in een aantal richtingen “verjongd” . de bladdikte is 30mm maar aan de zijden is er slechts een 10tal millimeters te zien. Het onderstel is massief staal dat ik tabak kleur of antraciet kleur uitgevoerd kan worden. Geborsteld edelstaal is een optie met meerprijs.

Leverbaar met bijpassende bank

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk More

More is voornamelijk producent van eetkamertafels. Aanvullend worden ook stoelen, banken en kasten geproduceerd.

Tijdloos, ambachtelijk , bijzondere constructies en details kenmerken More. Veelal is massief hout het materiaal waarvoor gekozen wordt en dan wel voor de mooiste selectie!

Bernhard Müller startte het bedrijf in 1993 en vanaf het begin hebben wij de meubelen van More verkocht. Alles wordt geproduceerd in Noord Duitsland, maatwerk is geen enkel probleem, extra grote maten die bijna niemand maakt zijn ook te leveren. Custom Made in Germany dus.

Wilt u meer weten over de More LAX Tisch?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.