Leolux Oscar

Leolux Oscar

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Melles interieur

Leolux Oscar. Bankenserie met lossere stoffering en ontspannen zit.

WIJ RUIMEN ONS SHOWMODEL OP!

Hoekcombinatie Leolux Oscar uitgevoerd in stof De Ploeg Strand kleur 84 (jeans-blauw) met een contrasterende bies in donkerblauwe Alcantara.        VAN € 4640,–    VOOR € 3490,–

De Leolux Oscar bank is een plek vol geborgenheid. De gastvrije Oscar is het perfecte voorbeeld van een comfortabele , soepel zittende bank met Nederlandse kwaliteit binnen in. Lekker zacht maar geen gerommel met losse kussens. Met zachte leuningen en een vriendelijk nonchalante stoffering in leer of stof. Zonder rechte lijnen, maar met een uiterst verfijnde afwerking van de pootjes en de biezen.

Voor nadere details en beschikbaarheid neem contact met ons op: 050-5347470

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht
€ 3490

Over het merk Leolux

LEOLUX

De Zuid Nederlandse Clubmeubelfabriek wordt in 1934 opgericht. Het bedrijf maakt ambachtelijke meubelen en heeft enkele medewerkers.
In 1944 ligt het bedrijf in de frontlinie van de tweede Wereldoorlog.

Jeroen Sanders en Johan van Beek vormen in de 70er en 80 er jaren van de vorige eeuw het nieuwe jonge management. Internationale designers worden ingeschakeld.
Er wordt samen gewerkt met Philips , samen met de Art Director van Philips Stefano Marzano wordt Plugged Furniture ontworpen.
Roy De Scheemaker ontwerpt de Pallone, het silhouet van de Pallone is nu het beeldmerk van Leolux.

Het begin van het nieuwe millennium is roerig, 11 september 2001 laat de wereld anders draaien.
Leolux blijft inzetten op kwaliteit en creativiteit. De detaillisten blijven een belangrijke schakel, zij hebben de kennis en kunnen de producten per consument individueel laten uitvoeren.

Voor dat Johan van Beek en Jeroen Sanders zich terug trekken realiseren zij hun droom: “Via Creandi”, een looppad door de productie, een pand onder architectuur gebouwd, een bezoekerscentrum. Een centrum waar de geïnteresseerde consument de productie kan bekijken en zich uitgebreid kan laten informeren.

Met Sebastiaan Sanders en Patrick Schreudering heeft de derde generatie het roer nu in handen. Kwaliteit en comfort blijven de basis vormen, eigen keuzes omtrent vormgeving, in alle eigenwijsheid horen hier ook bij om tot een eigen beeld te komen. Zo wordt de continuïteit gehandhaafd.

Over het design Christian Werner

Christian Werner is een Duits ontwerper, geboren in 1959 in West Berlijn. Christian Werner heeft een eigen ontwerpbureau in Hamburg, hij won meerdere prijzen waaronder 3 “Red Dot” awards.

Wilt u meer weten over de Leolux Oscar?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.