Leolux Mayon

Leolux Mayon

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Leolux Mayon bank op en top Leolux.

De Leolux Mayon bank en fauteuil hebben organisch golvende lijnen, voetjes die precies doorlopen in de naden aan de voorzijde en een exclusieve stoffeerbewerking, de vriendelijke “kuiltjes” op de armen en de rug. Subtiel tot in de puntjes. Zithoogte en diepte kunnen aangepast worden. De serie is leverbaar in leer en in stof. De lossere uitstraling betekent wel dat er links en rechts plooitjes in de stoffering aanwezig zijn

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Leolux

LEOLUX

De Zuid Nederlandse Clubmeubelfabriek wordt in 1934 opgericht. Het bedrijf maakt ambachtelijke meubelen en heeft enkele medewerkers.
In 1944 ligt het bedrijf in de frontlinie van de tweede Wereldoorlog.

Jeroen Sanders en Johan van Beek vormen in de 70er en 80 er jaren van de vorige eeuw het nieuwe jonge management. Internationale designers worden ingeschakeld.
Er wordt samen gewerkt met Philips , samen met de Art Director van Philips Stefano Marzano wordt Plugged Furniture ontworpen.
Roy De Scheemaker ontwerpt de Pallone, het silhouet van de Pallone is nu het beeldmerk van Leolux.

Het begin van het nieuwe millennium is roerig, 11 september 2001 laat de wereld anders draaien.
Leolux blijft inzetten op kwaliteit en creativiteit. De detaillisten blijven een belangrijke schakel, zij hebben de kennis en kunnen de producten per consument individueel laten uitvoeren.

Voor dat Johan van Beek en Jeroen Sanders zich terug trekken realiseren zij hun droom: “Via Creandi”, een looppad door de productie, een pand onder architectuur gebouwd, een bezoekerscentrum. Een centrum waar de geïnteresseerde consument de productie kan bekijken en zich uitgebreid kan laten informeren.

Met Sebastiaan Sanders en Patrick Schreudering heeft de derde generatie het roer nu in handen. Kwaliteit en comfort blijven de basis vormen, eigen keuzes omtrent vormgeving, in alle eigenwijsheid horen hier ook bij om tot een eigen beeld te komen. Zo wordt de continuïteit gehandhaafd.

Over het design Christian Werner

Christian Werner is een Duits ontwerper, geboren in 1959 in West Berlijn. Christian Werner heeft een eigen ontwerpbureau in Hamburg, hij won meerdere prijzen waaronder 3 “Red Dot” awards.

Wilt u meer weten over de Leolux Mayon?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.