Label Kameo

Label Kameo

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Label Kameo

Label Kameo 3 zits bank met oren, lage rug. De bank op bijgaande afbeeldingen is uitgevoerd in leer Taurus Brown, slede speciale kleur Bronze-Brown.

230 cm breed x 86 cm diep x 85 cm hoog. Er is ook een versie met een extra hoge rug van 95 cm hoog.

Zeer comfortabele bank met een goede steun in de rug, op afbeelding uitgevoerd in donker bruin(Taurus Brown) leer met natuurlijke kenmerken en afgwerkt met een waslaag.

Leverbaar in meerder maatvoeringen en/of hoekopstellingen. Kan worden uitgevoerd in stof en in diverse types en kleuren leer. Er is ook een bijpassende tafelset in blank eiken leverbaar.

 

 

 

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk LABEL

Label is het bedrijf van Gerard en Ton van den Berg. Samen met Paul werkten ze bij Montis. In 1991 was een breuk onvermijdelijk en zijn Gerard en Ton gestart met Label

De vormtaal van Gerard is dezelfde gebleven, de beelddenker, de visueel ontwerper.

Hij laat zich beïnvloeden door wat hij om zich heen ziet en baseert daar zijn meubelen op. Comfortabele zitmeubelen met een los en nonchalant karakter zo zou je zijn meubelen kunnen typeren

Label is een bedrijf dat voornamelijk leer verwerkt. Gevestigd in Breda schurkt men tegen de schoenenindustrie van Nederland aan. Daar is kennis en kunde op het gebied van leer en de verwerking daarvan. Label maakt hier dankbaar gebruik van. Veel natuurlijk leer met alle kenmerken en gebruikseigenschappen die daarbij horen. Label is Stoer Eerlijk en Echt!

Inmiddels is de volgende generatie toegetreden tot het bedrijf, Jasper (zoon van Gerard) en Marieke (dochter van Ton) geven dagelijks leiding aan het bedrijf.

Wilt u meer weten over de Label Kameo?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.