Label Gustav Fauteuil

Label Gustav Fauteuil

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Label Gustav Fauteuil

Label Gustav Fauteuil een ontwerp van Peter van de Water voor het Nederlandse merk Label. Een comfortabele fauteuil gebasseerd op de vormen van de vouwen in een stuk karton.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk LABEL

Label is het bedrijf van Gerard en Ton van den Berg. Samen met Paul werkten ze bij Montis. In 1991 was een breuk onvermijdelijk en zijn Gerard en Ton gestart met Label

De vormtaal van Gerard is dezelfde gebleven, de beelddenker, de visueel ontwerper.

Hij laat zich beïnvloeden door wat hij om zich heen ziet en baseert daar zijn meubelen op. Comfortabele zitmeubelen met een los en nonchalant karakter zo zou je zijn meubelen kunnen typeren

Label is een bedrijf dat voornamelijk leer verwerkt. Gevestigd in Breda schurkt men tegen de schoenenindustrie van Nederland aan. Daar is kennis en kunde op het gebied van leer en de verwerking daarvan. Label maakt hier dankbaar gebruik van. Veel natuurlijk leer met alle kenmerken en gebruikseigenschappen die daarbij horen. Label is Stoer Eerlijk en Echt!

Inmiddels is de volgende generatie toegetreden tot het bedrijf, Jasper (zoon van Gerard) en Marieke (dochter van Ton) geven dagelijks leiding aan het bedrijf.

Wilt u meer weten over de Label Gustav Fauteuil?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.