Label First Class

Label First Class

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Label First Class

Label First Class is een moderne fauteuil met verstel mogelijkheid. De rug kan naar achteren versteld worden. Gerard van den Berg is geïnspireerd door de stoelen in een vliegtuig. Vandaar de naam. Behalve in leer is de stoel ook leverbaar in stof. En dan leverbaar in diverse leersoorten en stoffen. Onderstel en ritsen kleur gecoördineerd te leveren. Verder is er een poef leverbaar. Tenslotte is de poot ook met hout leverbaar.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk LABEL

Label is het bedrijf van Gerard en Ton van den Berg. Samen met Paul werkten ze bij Montis. In 1991 was een breuk onvermijdelijk en zijn Gerard en Ton gestart met Label

De vormtaal van Gerard is dezelfde gebleven, de beelddenker, de visueel ontwerper.

Hij laat zich beïnvloeden door wat hij om zich heen ziet en baseert daar zijn meubelen op. Comfortabele zitmeubelen met een los en nonchalant karakter zo zou je zijn meubelen kunnen typeren

Label is een bedrijf dat voornamelijk leer verwerkt. Gevestigd in Breda schurkt men tegen de schoenenindustrie van Nederland aan. Daar is kennis en kunde op het gebied van leer en de verwerking daarvan. Label maakt hier dankbaar gebruik van. Veel natuurlijk leer met alle kenmerken en gebruikseigenschappen die daarbij horen. Label is Stoer Eerlijk en Echt!

Inmiddels is de volgende generatie toegetreden tot het bedrijf, Jasper (zoon van Gerard) en Marieke (dochter van Ton) geven dagelijks leiding aan het bedrijf.

Gerard van den Berg

Over het design Gerard van den Berg

Gerard van den Berg is een van Nederlands bekendste meubelontwerpers. De fauteuil Charly voor Montis is een design klassieker geworden, Dutch Design in optima forma. Gerard heeft in 1991 Label opgericht. Gerard ontwerpt voornamelijk zitmeubelen.

Wilt u meer weten over de Label First Class?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.