Interlübke Cube kastsysteem

Interlübke Cube kastsysteem

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Interlübke Cube kastsysteem. Het kastsysteem Cube is in 2003 ontworpen door Werner Aisslinger. een greeploos kastsysteem met een grote mate van flexibiliteit. Elementen met deuren, laden, kleppen en open delen. Verlichting in de greepuitsparing. Hangend aan de wand of staand op een plint. Kleine pootjes zijn ook mogelijk. Kortom helemaal naar wens samen te stellen. Met een schat aan accessoires. Zelfs een TV lift is leverbaar, uiteraard elektrisch met afstandsbediening. En dat alles in vele maten en ontelbare kleuren uit te voeren. Uw wensen vertalen wij graag. Onze kennis en esthetisch gevoel voegen we toe!

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Interlübke

Interlübke is een van de meest bekende Duitse meubelmerken met een grote internationale reputatie. Interlübke is vanaf de start een (systeem) kasten fabrikant geweest.

Sinds deze start in 1937 is Interlübke gevestigd in Rheda-Wiedenbrück, Westfalen. Westfalen is het hart van de Duitse meubelindustrie. Alle toeleveranciers worden in een kring kort om het bedrijf gezocht, alles wordt nog steeds helemaal in Duistland geproduceerd

Meer dan 50 jaar geleden was Interlübke pionier , men had toen de moed moderne meubelen te produceren. In Duitsland was Interlübke het merk voor kwaliteit en modernisme

Vandaag de dag wordt ieder product gepersonaliseerd, alles wordt geproduceerd als uniek product. In moderne huizen worden de ruimtes steeds multifunctioneler en de inrichting moet daarop in spelen

Doordat alles te personaliseren is tot met de kleuren toe, koop je als consument een product waar je een gevoel bij hebt, ze brengen emotie met zich mee.

Deze emotie geeft blijdschap , het is fijn de producten om je heen te hebben, ze horen bij jou

Kwaliteit, flexibiliteit en tijdloosheid! Laat ons u helpen uw ruimte vorm te geven met de kasten van Interlübke. Van Dressoir tot bibliotheek boekenkast, van servies kast tot kleding kast of inloop kast, alles behoort tot de mogelijkheden.

Over het design Werner Aisslinger

Werner Aisslinger is een gerenommeerd Duits ontwerper die voor vele grote merken werkt. Zijn meest besproken ontwerp van de laatste jaren is de “Loftcube” een modulair verplaatsbaar huis.

Wilt u meer weten over de Interlübke Cube kastsysteem?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.