Getama 280

Getama 280

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Getama 280. En elementen serie voor de zithoek. De armleuning is dezelfde als de rugleuning. Twee verschillende elementen leverbaar, alleen met rug en met rug en arm. Met deze combinatie zijn vele opstellingen te ontwerpen. de koudschuim kussens zijn heel erg vormvast. De elementen kunnen in heel veel stoffen uitgevoerd worden. Frame leverbaar in beuken, eiken en dan in gezeepte, geoliede of gelakte afwerking. Het model is rondom erg fraai afgewerkt. De achterzijde is fantastisch om te zien.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Getama

Getama is gestart in 1899 met de productie van matrassen. Getama produceert nog steeds matrassen, maar niet meer gevuld met zeewier zoals destijds maar voornamelijk binnenvering matrassen en box springs.

Getama produceert ook al ongeveer 60 jaar zitmeubelen van de bekende Deense meubelontwerper Hans J. Wegner. Mooie constructies en verfijnd gebruik van hout kenmerken zijn ontwerpen. Getama maakt vooral banken en fauteuils van Hans Wegner.

Naast Hans J. Wegner worden er ook producten gemaakt van Nanna Ditzel, Niels Jorgen Haugesen, Rasmussen & Rolf en Bernt.

Een zeer Deens bedrijf met Deense ontwerpers en producten.

wegner-foto-product-galerij

Over het design Hans J. Wegner

Hans Jørgen Wegner, Tønder 2014 – 2007. Vader Wegner was meester schoenmaker, Hans krijgt ambachtswerk met de paplepel ingegoten. Hans Wegner is 1 van de meest vindingrijke Deense ontwerpers. Zeker ook door zijn ontwerpen werd het “Deense meubeldesign” zo groot in de vijftiger jaren van de vorige eeuw. Hij was een minimalistisch ontwerper en erg geïnspireerd door de Shakers in Amerika. De “Peacock chair” van PP Mobler en de “Y chair” van Carl Hansen zijn 2 van zijn bekendste ontwerpen.

Wilt u meer weten over de Getama 280?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.