deSede DS904

deSede DS904

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

deSede DS904 elementen bank

De deSede DS904 is een elementen bank met perfect zitcomfort en een harmonieus evenwicht tussen zitting, rugleuning en armleuningen. Ontworpen door de ontwerpers Braun, Maniatis en Kirn. Door de optioneel draaibare zitdelen en verstelbare arm- en rugdelen zijn er talloze zitcomposities mogelijk. De zitting kan 90° gedraaid worden en de rug en armleuningen kan worden gekanteld en gedraaid. Losse kussens kunnen willekeurig worden gebruikt. De DS904 kan zowel in leer als in stof uitgevoerd worden. Het onderstel kan tegen meerprijs in kleuren geleverd worden, standaard chroom. zithoogte + 3cm is mogelijk.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht
vanaf € 4773

Over het merk de Sede

“Kwaliteit als garantie voor succes” is de lijfspreuk van het Zwitserse de Sede.

De basis voor de huidige meubelfabriek was een ambachtelijk zadelmaker atelier gevestigd in Klingnau, een klein plaatsje in Zwitserland, vlak bij Duitsland, vlak bij Schaffhausen.

Het zal dan ook niet verbazen dat het verwerken van leder de specialiteit van deze meubelfabrikant is. Met de kennis van leer die men heeft is men in staat de meest moeilijke modellen en meest speciale leersoorten te verwerken ook meubelen.

Wat het leer betreft, het mag wel wat meer zijn bij de Sede, eerste klas gesorteerde huiden waardoor grote vlakken uit één stuk te verwerken zijn, speciale bewerkingen waardoor het leer zijdezacht aan voelt, maar ook hele dikke en zware kwaliteiten die bijna niemand anders verwerken kan.

Uiteraard worden er ook zitmeubelen gestoffeerd in stof maar leder is en blijft de nadruk hebben.

Strenge kwaliteitseisen, liefde en oog voor detail en persoonlijke betrokkenheid van alle medewerkers garanderen een top product.

De Sede is een wereldwijd opererend bedrijf dat naar meer dan 40 landen exporteert.

Vele gerenommeerde ontwerpers werken voor de Sede, ontwerpers als Robert Hausmann, Alfredo Häberli, Antonella Scarpitta, Claudio Bellini, Thomas Althaus en Werner Aisslinger.

Over het design Braun / Maniatis / Kirn

Duits ontwerpers collectief, autodidacten met een passie voor ontwerpen.

Wilt u meer weten over de deSede DS904?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.