deSede DS60

deSede DS60

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

deSede DS60

De deSede DS60 bank is ontworpen door Gordon Guillaumier. De elegante lijnen aan de zijkant van het frame zijn gebaseerd op de vorm van een boemerang. De ontwerper is geïnspireerd door de elegante maar toch sterke belijning van de boemerang. Het bijzondere frame maakt het tot een bank die bijna lijkt te zweven. De lederafwerking onderstrepen de ambachtelijke en hoogwaardige afwerking van de bank. Het mooie sierstikwerk onderstreept dit nog eens. Er zijn diverse leersoorten en kleuren mogelijk. Op deze banken komen dunnere leersoorten het best tot zijn recht. De plooien die dan ontstaan geven de bank het gewenste nonchalante karakter.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk De Sede

“Kwaliteit als garantie voor succes” is de lijfspreuk van het Zwitserse de Sede.

De basis voor de huidige meubelfabriek was een ambachtelijk zadelmaker atelier gevestigd in Klingnau, een klein plaatsje in Zwitserland, vlak bij Duitsland, vlak bij Schaffhausen.

Het zal dan ook niet verbazen dat het verwerken van leder de specialiteit van deze meubelfabrikant is. Met de kennis van leer die men heeft is men in staat de meest moeilijke modellen en meest speciale leersoorten te verwerken ook meubelen.

Wat het leer betreft, het mag wel wat meer zijn bij de Sede, eerste klas gesorteerde huiden waardoor grote vlakken uit één stuk te verwerken zijn, speciale bewerkingen waardoor het leer zijdezacht aan voelt, maar ook hele dikke en zware kwaliteiten die bijna niemand anders verwerken kan.

Uiteraard worden er ook zitmeubelen gestoffeerd in stof maar leder is en blijft de nadruk hebben.

Strenge kwaliteitseisen, liefde en oog voor detail en persoonlijke betrokkenheid van alle medewerkers garanderen een top product.

De Sede is een wereldwijd opererend bedrijf dat naar meer dan 40 landen exporteert.

Vele gerenommeerde ontwerpers werken voor de Sede, ontwerpers als Robert Hausmann, Alfredo Häberli, Antonella Scarpitta, Claudio Bellini, Thomas Althaus en Werner Aisslinger.

Over het design Gordon Guillaumier

Gordon Guillaumier is geboren op Malta en heeft zijn opleiding voornamelijk genoten in Milaan, Italië.

Wilt u meer weten over de deSede DS60?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.