deSede DS51

deSede DS51

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

deSede DS51

De fauteuil deSede DS51 is een toonbeeld van ambachtelijke productie. Alle stikwerk is handwerk en er is nogal wat aan steken en kruissteken te vinden in deze stoel. de stoel is leverbaar in aan actieve en een luiere zit. De stoel kan geleverd worden met en zonder armleuningen. Een bijpassende voetenbank is ook in de collectie. De voet is standaard in chroom maar kan tegen meerprijs ook in kleur uitgevoerd worden. Tenslotte, er is ook een nekkussen als optie leverbaar.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk De Sede

“Kwaliteit als garantie voor succes” is de lijfspreuk van het Zwitserse de Sede.

De basis voor de huidige meubelfabriek was een ambachtelijk zadelmaker atelier gevestigd in Klingnau, een klein plaatsje in Zwitserland, vlak bij Duitsland, vlak bij Schaffhausen.

Het zal dan ook niet verbazen dat het verwerken van leder de specialiteit van deze meubelfabrikant is. Met de kennis van leer die men heeft is men in staat de meest moeilijke modellen en meest speciale leersoorten te verwerken ook meubelen.

Wat het leer betreft, het mag wel wat meer zijn bij de Sede, eerste klas gesorteerde huiden waardoor grote vlakken uit één stuk te verwerken zijn, speciale bewerkingen waardoor het leer zijdezacht aan voelt, maar ook hele dikke en zware kwaliteiten die bijna niemand anders verwerken kan.

Uiteraard worden er ook zitmeubelen gestoffeerd in stof maar leder is en blijft de nadruk hebben.

Strenge kwaliteitseisen, liefde en oog voor detail en persoonlijke betrokkenheid van alle medewerkers garanderen een top product.

De Sede is een wereldwijd opererend bedrijf dat naar meer dan 40 landen exporteert.

Vele gerenommeerde ontwerpers werken voor de Sede, ontwerpers als Robert Hausmann, Alfredo Häberli, Antonella Scarpitta, Claudio Bellini, Thomas Althaus en Werner Aisslinger.

Wilt u meer weten over de deSede DS51?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.