deSede DS450

deSede DS450

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

deSede DS450 bank met draaibare zittingen

De bank deSede DS450 is een Zwitsers product, ontworpen door Thomas Althaus in 1999. Deze bank is een pronkstuk in uw woonkamer. De Sede staat bekend om zijn hoge kwaliteit en superieure leer soorten. De DS450 is een doorontwikkeling van de DS 140 uit 1985. De DS140 was een revolutie op het gebied van zitten. In dat model werd voor het eerst een draaibare zitting met armleuning veranderd in een voetenbank in combinatie met een flexibele rug. Vanuit dit model heeft De Sede veel kennis opgebouwd. De technieken zijn in staal uitgevoerd en bijzonder degelijk. Met het hoogwaardige leder van De Sede collectie is duurzaam genieten een makkelijke keuze. De rugleuning is verstelbaar waardoor lekker luieren gegarandeerd is. Het onderstel is standaard in geslepen edelstaal uitgevoerd , tegen meerprijs is er gepolijst staal, rookglans staal en kleur lak mogelijk op het onderstel

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk De Sede

“Kwaliteit als garantie voor succes” is de lijfspreuk van het Zwitserse de Sede.

De basis voor de huidige meubelfabriek was een ambachtelijk zadelmaker atelier gevestigd in Klingnau, een klein plaatsje in Zwitserland, vlak bij Duitsland, vlak bij Schaffhausen.

Het zal dan ook niet verbazen dat het verwerken van leder de specialiteit van deze meubelfabrikant is. Met de kennis van leer die men heeft is men in staat de meest moeilijke modellen en meest speciale leersoorten te verwerken ook meubelen.

Wat het leer betreft, het mag wel wat meer zijn bij de Sede, eerste klas gesorteerde huiden waardoor grote vlakken uit één stuk te verwerken zijn, speciale bewerkingen waardoor het leer zijdezacht aan voelt, maar ook hele dikke en zware kwaliteiten die bijna niemand anders verwerken kan.

Uiteraard worden er ook zitmeubelen gestoffeerd in stof maar leder is en blijft de nadruk hebben.

Strenge kwaliteitseisen, liefde en oog voor detail en persoonlijke betrokkenheid van alle medewerkers garanderen een top product.

De Sede is een wereldwijd opererend bedrijf dat naar meer dan 40 landen exporteert.

Vele gerenommeerde ontwerpers werken voor de Sede, ontwerpers als Robert Hausmann, Alfredo Häberli, Antonella Scarpitta, Claudio Bellini, Thomas Althaus en Werner Aisslinger.

Over het design Thomas Althaus

Thomas Althaus, Duits ontwerper en architect, Düsseldorf 1957.

Wilt u meer weten over de deSede DS450?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.