COR Rawi

COR Rawi

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Cor Rawi

De Cor Rawi fauteuil is een compacte bijzetstoel. De Rawi is leverbaar met een metalen slede onderstel of op een draaivoet met 4 tenen. De slede voet veert enigszins en geeft de stoel extra comfort. De geringe afmetingen van de stoel (67br x 73d) maken de stoel zeker ook geschikt voor kleinere ruimtes. de geringe afmetingen zijn niet te koste van het zitcomfort gegaan. Degelijk beuken houten frame, stoffering met het Europa patent (afneembare bekleding). Het onderstel is verchroomd leverbaar maar ook in lakkleuren. wens kleuren zijn ook mogelijk. Bekleding zowel in stof als leer in heel veel kwaliteiten en kleuren.

 

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Cor

Cor is het zitmeubelmerk van de familie Lübke.
De fabriek is na de tweede wereld oorlog gestart met kapitaal van de plaatselijke adel en de familie Lübke. De kastenfabriek was er al , gestart begin 1920 en er was behoefte aan werk en ook aan meubelen.

De groei en bloei van de jaren 60 heeft ook Cor meegenomen in een vlucht. Het model Conseta werd in 1964 ontworpen door Wilhelm Friedrich Möller. De heer Möller was meubelmaker en vertegenwoordiger bij Cor. Een modulair systeem en in vorm een bank die iederkind tekent als hij of zij een bank moet tekenen.
In de loop van de decennia is dit product steeds verder verfijnt en uitgebreid. Hierdoor is volledig maatwerk mogelijk.
Standaard is er al heel veel in maten, poten, onderstellen en kussenvullingen en dan kan er ook nog echt op maat geproduceerd worden. De stoffen, leersoorten en kleuren zijn helemaal onbeperkt.

Dit kan alleen door hoogwaardige produktie in West Europa.

De hele zitmeubel collectie bestaat uit hoogwaardige produkten waarbij bijna alles geheel in eigen huis geproduceerd wordt. Alle toeleveranciers zoekt men ook in een cirkel om zich heen, alles zo dicht mogelijk bij de eigen vestigingsplaats.

Over het design Gabriele Assmann & Alfred Kleene

Gabriele Assmann (1959 Warendorf, Duitsland) en Alfred Kleene (1953 Cloppenburg, Duitsland) hebben samen een atelier voor meubelontwerp en product vormgeving. Doel: conceptuele ontwikkeling van moderne meubelen voor Woon- Kantoor- en Tentoonstelling- ruimtes.

Wilt u meer weten over de COR Rawi?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.