COR Elm bank

COR Elm bank

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Cor Elm bank

De Cor Elm bank is een forse knipoog naar Scandinavië en het tijdloze design dat daar vandaan komt. Het mooi afgewerkte, massief houten, frame uitgevoerd in eiken. De nuchtere vorm en de goede zit. De bank is leverbaar in een drietal maten. er is een fauteuil leverbaar alsook een chaise longue. Er zijn een aantal elementen met aan 1 zijde een arm leverbaar om koppelen met een chaise longue of een ander element mogelijk te maken. Het eiken hout is naturel te bestellen maar ook in beitskleuren. De kussens kunnen in stof en leer uitgevoerd worden.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Cor

Cor is het zitmeubelmerk van de familie Lübke.
De fabriek is na de tweede wereld oorlog gestart met kapitaal van de plaatselijke adel en de familie Lübke. De kastenfabriek was er al , gestart begin 1920 en er was behoefte aan werk en ook aan meubelen.

De groei en bloei van de jaren 60 heeft ook Cor meegenomen in een vlucht. Het model Conseta werd in 1964 ontworpen door Wilhelm Friedrich Möller. De heer Möller was meubelmaker en vertegenwoordiger bij Cor. Een modulair systeem en in vorm een bank die iederkind tekent als hij of zij een bank moet tekenen.
In de loop van de decennia is dit product steeds verder verfijnt en uitgebreid. Hierdoor is volledig maatwerk mogelijk.
Standaard is er al heel veel in maten, poten, onderstellen en kussenvullingen en dan kan er ook nog echt op maat geproduceerd worden. De stoffen, leersoorten en kleuren zijn helemaal onbeperkt.

Dit kan alleen door hoogwaardige produktie in West Europa.

De hele zitmeubel collectie bestaat uit hoogwaardige produkten waarbij bijna alles geheel in eigen huis geproduceerd wordt. Alle toeleveranciers zoekt men ook in een cirkel om zich heen, alles zo dicht mogelijk bij de eigen vestigingsplaats.

Jehs & Laub

Over het design Jehs + Laub

Markus Jehs en Jürgen Laub zijn 2 Duitse ontwerpers. Samen industriële vormgeving gestudeerd en een project gedaan in New York. Vanaf dat moment partners in het buro Jehs + Laub. Voor Mercedes Benz hebben zij het concept gemaakt voor alle showrooms wereldwijd.

Wilt u meer weten over de COR Elm bank?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.