COR Conseta

COR Conseta

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Cor Conseta DE bank.

Cor Conseta is in vorm een eenvoudige bank. De Conseta heeft dermate goede verhoudingen dat hij met recht DE bank genoemd mag worden. Diverse zitdieptes, verschillende kussen mogelijkheden, verschillende zithoogtes. Zelfs volledig maatwerk is mogelijk. De Conseta is leverbaar als “zwevende” versie waarbij er ruimte tussen romp en vloer is, maar ook in een versie waarbij de bank tot aan de vloer gestoffeerd is. Er zijn heel veel accessoires mogelijk zoals diverse armkussens, hoofdsteunen en voetenbanken. Zelfs een uitklapbare voetenbank is leverbaar. De Conseta is in 1964 ontworpen en bewijst iedere dag nog zijn geldigheid doordat het zitcomfort voor eenieder persoonlijk uit te voeren is.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Cor

Cor is het zitmeubelmerk van de familie Lübke.
De fabriek is na de tweede wereld oorlog gestart met kapitaal van de plaatselijke adel en de familie Lübke. De kastenfabriek was er al , gestart begin 1920 en er was behoefte aan werk en ook aan meubelen.

De groei en bloei van de jaren 60 heeft ook Cor meegenomen in een vlucht. Het model Conseta werd in 1964 ontworpen door Wilhelm Friedrich Möller. De heer Möller was meubelmaker en vertegenwoordiger bij Cor. Een modulair systeem en in vorm een bank die iederkind tekent als hij of zij een bank moet tekenen.
In de loop van de decennia is dit product steeds verder verfijnt en uitgebreid. Hierdoor is volledig maatwerk mogelijk.
Standaard is er al heel veel in maten, poten, onderstellen en kussenvullingen en dan kan er ook nog echt op maat geproduceerd worden. De stoffen, leersoorten en kleuren zijn helemaal onbeperkt.

Dit kan alleen door hoogwaardige produktie in West Europa.

De hele zitmeubel collectie bestaat uit hoogwaardige produkten waarbij bijna alles geheel in eigen huis geproduceerd wordt. Alle toeleveranciers zoekt men ook in een cirkel om zich heen, alles zo dicht mogelijk bij de eigen vestigingsplaats.

Over het design Wilhelm Friedrich Möller

De groei en bloei van de jaren 60 heeft ook Cor meegenomen in een vlucht. Het model Conseta werd in 1964 ontworpen door Wilhelm Friedrich Möller. De heer Möller was meubelmaker en vertegenwoordiger bij Cor. Een modulair systeem en in vorm een bank die ieder kind tekent als hij of zij een bank moet tekenen.

Wilt u meer weten over de COR Conseta?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.