COR Avalanche

COR Avalanche

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Cor Avalanche

Cor Avalanche met verstelbare rugleuning. Geeft met omhoog geklapte rug een heerlijke diepe zitplaats met een hoge rug. Met de rugleuning naar beneden geklapt een ondiepere zit met een stevig steuntje in de rug. De extra kussenrollen zorgen voor een fijne lendesteun. Deze zijn optioneel. Cor Avalanche uitgevoerd in stof of leer, u kiest wat het beste bij u past. De Cor Avalanche is een eigenwijze en eigentijdse bank geschikt voor zitten, hangen en liggen. Een bijpassende poef in 2 maten maakt het comfort kompleet. Leverbaar in 4 maten en als fauteuil.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Cor

Cor is het zitmeubelmerk van de familie Lübke.
De fabriek is na de tweede wereld oorlog gestart met kapitaal van de plaatselijke adel en de familie Lübke. De kastenfabriek was er al , gestart begin 1920 en er was behoefte aan werk en ook aan meubelen.

De groei en bloei van de jaren 60 heeft ook Cor meegenomen in een vlucht. Het model Conseta werd in 1964 ontworpen door Wilhelm Friedrich Möller. De heer Möller was meubelmaker en vertegenwoordiger bij Cor. Een modulair systeem en in vorm een bank die iederkind tekent als hij of zij een bank moet tekenen.
In de loop van de decennia is dit product steeds verder verfijnt en uitgebreid. Hierdoor is volledig maatwerk mogelijk.
Standaard is er al heel veel in maten, poten, onderstellen en kussenvullingen en dan kan er ook nog echt op maat geproduceerd worden. De stoffen, leersoorten en kleuren zijn helemaal onbeperkt.

Dit kan alleen door hoogwaardige produktie in West Europa.

De hele zitmeubel collectie bestaat uit hoogwaardige produkten waarbij bijna alles geheel in eigen huis geproduceerd wordt. Alle toeleveranciers zoekt men ook in een cirkel om zich heen, alles zo dicht mogelijk bij de eigen vestigingsplaats.

Wilt u meer weten over de COR Avalanche?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.