Baltensweiler Topoled

Baltensweiler Topoled

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Baltensweiler Topoled is een uiterst functionele leeslamp, dimmen op het armatuur, hoogte verstelbaar, snoer op te bergen in de voet. Het kopje is draaibaar en kantelbaar, zelfs als uplight of spot te gebruiken. Zwitserse precisie. Leverbaar in aluminium,  zwart of brons metallic. De vloerlamp Topoled is ook leverbaar als tafel , wand en plafond lamp. Lichtkleur 2700 Kelvin warmwit, 9 watt LED, A+

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Baltensweiler

Techniek en Zwitsers dat past als een bus!

Baltensweiler is een kleine , gespecialiseerde producent van verlichtingsarmaturen. Geen decoratieve armaturen, maar eenvoud en minimalistisch. Technische hoogstandjes, licht met zo weinig mogelijk armatuur.

De fabriek bevindt zich in Ebikon vlak buiten Luzern. De armaturen worden in kleine series van 100 tot maximaal 1000 stuks geproduceerd en wereldwijd verkocht.

Naast lampen voor de particuliere sector produceert Baltensweiler ook voor projectmatige opdrachtgevers. Maatwerk is hier ook mogelijk.

Aluminium is het hoofdbestanddeel van alle armaturen die geproduceerd worden. Deze fabrikant heeft zich toegelegd op LED toepassingen. Veel armaturen zijn ontwerpen voor LED.

Wilt u meer weten over de Baltensweiler Topoled?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.