Baltensweiler OYO

Baltensweiler OYO

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Lampen serie OYO van Baltensweiler is een Zwitsers precisie product met vele mogelijkheden. Het armatuur is om de LED lichtbronnen ontworpen, het koelen van de LED is hierdoor optimaal  geregeld. Goede lichtkleur en veel lumen lichtopbrengst. Hanglamp, wandlamp, staande lamp, leeslamp, alles is mogelijk. Uitvoeringen in aluminium, zwart en brons metallic. Lichtkleur leverbaar in 2700 Kelvin en in 3000 Kelvin. Lichtopbrengst traploos dimbaar.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Baltensweiler

Techniek en Zwitsers dat past als een bus!

Baltensweiler is een kleine , gespecialiseerde producent van verlichtingsarmaturen. Geen decoratieve armaturen, maar eenvoud en minimalistisch. Technische hoogstandjes, licht met zo weinig mogelijk armatuur.

De fabriek bevindt zich in Ebikon vlak buiten Luzern. De armaturen worden in kleine series van 100 tot maximaal 1000 stuks geproduceerd en wereldwijd verkocht.

Naast lampen voor de particuliere sector produceert Baltensweiler ook voor projectmatige opdrachtgevers. Maatwerk is hier ook mogelijk.

Aluminium is het hoofdbestanddeel van alle armaturen die geproduceerd worden. Deze fabrikant heeft zich toegelegd op LED toepassingen. Veel armaturen zijn ontwerpen voor LED.

Wilt u meer weten over de Baltensweiler OYO?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.