Baltensweiler LYS S

Baltensweiler LYS S

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

De staande lamp LYS S van Baltensweiler in een modulaire lamp , het aantal koppen aan de stang kan zelf gekozen worden. De lichtkleur is in 2700 en 3000 Kelvin leverbaar. De inspiratie is gevonden in de boom vorm, een stam met takken en bladeren. Zo zijn aan de LYS stam ook verschillende takken te bestellen. De licht elementen geven flood licht met opzetelementen kan dit naar spot omgezet worden.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht
Prijs op aanvraag

Over het merk Baltensweiler

Techniek en Zwitsers dat past als een bus!

Baltensweiler is een kleine , gespecialiseerde producent van verlichtingsarmaturen. Geen decoratieve armaturen, maar eenvoud en minimalistisch. Technische hoogstandjes, licht met zo weinig mogelijk armatuur.

De fabriek bevindt zich in Ebikon vlak buiten Luzern. De armaturen worden in kleine series van 100 tot maximaal 1000 stuks geproduceerd en wereldwijd verkocht.

Naast lampen voor de particuliere sector produceert Baltensweiler ook voor projectmatige opdrachtgevers. Maatwerk is hier ook mogelijk.

Aluminium is het hoofdbestanddeel van alle armaturen die geproduceerd worden. Deze fabrikant heeft zich toegelegd op LED toepassingen. Veel armaturen zijn ontwerpen voor LED.

Wilt u meer weten over de Baltensweiler LYS S?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.