Baltensweiler Irio S

Baltensweiler Irio S

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Baltensweiler Irio S

De Irio S staande LED lamp van Baltenweiler is een lamp met 3 “koppen” . De elementen zijn met magneten aan de stang bevestigd en dus vrij verplaatsbaar. De koppen zijn dimbaar met knoppen aan de stang , 1 set van 2 en 1x 1. Direct leeslicht ( 1 kop ) en indirect licht ( 2 koppen ). Behalve in aluminium zijn de koppen ook leverbaar in zwart.

Heerlijke lichtkwaliteit van een Zwitsers precisiebedrijf.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Baltensweiler

Techniek en Zwitsers dat past als een bus!

Baltensweiler is een kleine , gespecialiseerde producent van verlichtingsarmaturen. Geen decoratieve armaturen, maar eenvoud en minimalistisch. Technische hoogstandjes, licht met zo weinig mogelijk armatuur.

De fabriek bevindt zich in Ebikon vlak buiten Luzern. De armaturen worden in kleine series van 100 tot maximaal 1000 stuks geproduceerd en wereldwijd verkocht.

Naast lampen voor de particuliere sector produceert Baltensweiler ook voor projectmatige opdrachtgevers. Maatwerk is hier ook mogelijk.

Aluminium is het hoofdbestanddeel van alle armaturen die geproduceerd worden. Deze fabrikant heeft zich toegelegd op LED toepassingen. Veel armaturen zijn ontwerpen voor LED.

Wilt u meer weten over de Baltensweiler Irio S?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.