Baltensweiler FEZ

Baltensweiler FEZ

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

De Fez is een elegante leeslamp met een geïntegreerde uplight functie die los in schakelbaar is. Een Zwitsers precisie product met fraaie details, hoogte verstelbaar, dimbaar (zowel uplight als leeslamp) , snoer op te bergen in de voet. Leverbaar in aluminium, wit, zwart en brons metallic. Lichtkleur 2700 Kelvin, warmwit lich

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Baltensweiler

Techniek en Zwitsers dat past als een bus!

Baltensweiler is een kleine , gespecialiseerde producent van verlichtingsarmaturen. Geen decoratieve armaturen, maar eenvoud en minimalistisch. Technische hoogstandjes, licht met zo weinig mogelijk armatuur.

De fabriek bevindt zich in Ebikon vlak buiten Luzern. De armaturen worden in kleine series van 100 tot maximaal 1000 stuks geproduceerd en wereldwijd verkocht.

Naast lampen voor de particuliere sector produceert Baltensweiler ook voor projectmatige opdrachtgevers. Maatwerk is hier ook mogelijk.

Aluminium is het hoofdbestanddeel van alle armaturen die geproduceerd worden. Deze fabrikant heeft zich toegelegd op LED toepassingen. Veel armaturen zijn ontwerpen voor LED.

Wilt u meer weten over de Baltensweiler FEZ?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.