Artifort Nina

Artifort Nina

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Artifort Nina

Artifort Nina , een eetkamerstoel in veel verschijningsvormen. Behalve een 4 poten onderstel is er ook een 4 tenen onderstel en een onderstel met een schijf leverbaar. Verder is er ook nog een hogere versie te verkrijgen als barkruk. Bovendien is deze barkruk in 3 hoogtes leverbaar.

Door de opening tussen rug en zit geeft de stoel prettig steun onderin de rug. En dat kan de bezitter zelf variëren door meer of minder achterin de stoel te gaan zitten. De vormtaal past erg goed bij de bestaande producten van Pierre Paulin. Verder nodigt deze vorm uit tot kleurgebruik. Een vrolijke en frisse stoel.

Behalve als eetkamerstoel is de Nina ook heel goed te gebruiken in conferentie en overleg situaties.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Artifort

Artifort vierde het 125 jarig bestaan in 2015. Het begon allemaal met Jules Wagemans in 1890 in Maastricht. Het moderne Artifort begint met de komst van Kho Liang Ie in de 50er jaren van de vorige eeuw. Hij was ook de man die Pierre Paulin vastlegde in 1959. Artifort was een aantal jaren erg sterk in de project markt, vliegvelden, kantoren, over de hele wereld zag je Artifort. In 1998 neemt de Lande Group Artifort over, Artifort verkeert al jaren in zwaar weer. De familie van de Lande krijgt Artifort weer op de rails en werkt verder aan het indrukwekkende portfolio met erkende ontwerpers.

rene holten

Over het design Rene Holten

Rene Holten is een Nederlands Ontwerper, geboren in 1961. Hij is  afgestudeerd aan de Academie  Beeldende Kunsten in Maastricht en cum laude afgestudeerd aan de Design Academy van Eindhoven.

Voor het ontwerp van de fauteuil Dodo (ook Artifort) ontving hij de Prijs voor Beste Nederlands Meubelontwerp in 1998.

Wilt u meer weten over de Artifort Nina?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.