Arco Trestle Table

Arco Trestle Table

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Arco Trestle Table

Arco Trestle Table, trestle betekent schraag in het Nederlands, is een ontwerp van Jorre van Ast uit 2017. Een Nederlands product, wordt geproduceerd in Winterswijk. Massief hout. De tafel is in hoogte verstelbaar van 71 cm tot 78 centimeter. Een ideale eettafel of werktafel. Standaard leverbaar in 4 lengtes van 240 centimeter tot 360 centimeter. Wij vertellen u er graag meer over.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Arco

Arco is DE Nederlandse eettafel producent. Inmiddels in handen van de 4de generatie, Jorre van Ast, ontwerper en eigenaar (creative director). De geschiedenis begint in 1904 in Winterswijk.
De huidige collectie wordt gekenmerkt door Nederlandse nuchterheid in ontwerpen en functionaliteit, duurzaamheid en innovatie. Het hoge kwaliteitsniveau met behoud van het traditionele meubelmaker vak zij de basis.
Bij eettafels horen stoelen, deze stoelen van Arco worden door een zusterbedrijf geproduceerd maar maken een onverbrekelijk deel uit van de collectie.
Daarnaast nog een aantal speciale produkten en wat klein meubilair en de collectie is compleet. Duidelijk gekozen voor een specialisme.

“We are Arco, we make tables”.

Wilt u meer weten over de Arco Trestle Table?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.