Arco Tablets

Arco Tablets

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Melles interieur

Arco Tablets

Arco Tablets is een serie tafels en bijzettafels. Behalve de afmetingen en vormen van het blad zijn ook de hoogtes variabel. Jonas Trampedach ontwierp de Arco Tablets serie. Het blad van de tafels is uitgevoerd in gefineerd eiken, de poten zijn massief eiken. Verder is het mogelijk de tafels in gebeitste versies, groen, geel et cetera. De poten zijn eenvoudig te monteren. En dus wordt de tafel in een platte doos geleverd. De kleine tafels kunnen zo mee naar huis. Tenslotte is de Tablets familie geheel te recyclen!

 

 

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Arco

Arco is DE Nederlandse eettafel producent. Inmiddels in handen van de 4de generatie, Jorre van Ast, ontwerper en eigenaar (creative director). De geschiedenis begint in 1904 in Winterswijk.
De huidige collectie wordt gekenmerkt door Nederlandse nuchterheid in ontwerpen en functionaliteit, duurzaamheid en innovatie. Het hoge kwaliteitsniveau met behoud van het traditionele meubelmaker vak zij de basis.
Bij eettafels horen stoelen, deze stoelen van Arco worden door een zusterbedrijf geproduceerd maar maken een onverbrekelijk deel uit van de collectie.
Daarnaast nog een aantal speciale produkten en wat klein meubilair en de collectie is compleet. Duidelijk gekozen voor een specialisme.

“We are Arco, we make tables”.

Arco Tablets 6807373-jonas-trampedach

Over het design Jonas Trampedach

Jonas Trampedach is een jonge Deense ontwerper. Begonnen als antiek dealer , daarna een opleiding gevolgd aan de Dansk Design Skole. Hij heeft een master gevolgd aan de Royal College of Art onder supervisie van Ron Arad.

Wilt u meer weten over de Arco Tablets?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.