Arco Slim

Arco Slim

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Arco Slim

Arco Slim is een ultra dunne eettafel ontworpen door Bertjan Pot voor Arco in 2006. Behalve heel dun is de tafel ook technisch heel vernuftig gemaakt. De constructie van de poten en het basis materiaal van de tafel zorgen ervoor dat er geen blad rand nodig is. Basis is een stalen tafel met honingraat “vulling” die later afgewerkt wordt met houtfineer. En veel is er te kiezen! Het hout kan eiken of noten zijn. Dat kan in standaard fineer of in Duramas (“dik” fineer). Verder is het eiken weer in vele beitskleuren leverbaar. Diverse maatvariaties zijn mogelijk. En zelfs maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Om hele grote maten mogelijk te maken is er en Slim + ontworpen. Blad en poten zijn dan beiden 10mm zwaarder uitgevoerd. Tevens geschikt voor werkplekken. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Arco

Arco is DE Nederlandse eettafel producent. Inmiddels in handen van de 4de generatie, Jorre van Ast, ontwerper en eigenaar (creative director). De geschiedenis begint in 1904 in Winterswijk.
De huidige collectie wordt gekenmerkt door Nederlandse nuchterheid in ontwerpen en functionaliteit, duurzaamheid en innovatie. Het hoge kwaliteitsniveau met behoud van het traditionele meubelmaker vak zij de basis.
Bij eettafels horen stoelen, deze stoelen van Arco worden door een zusterbedrijf geproduceerd maar maken een onverbrekelijk deel uit van de collectie.
Daarnaast nog een aantal speciale produkten en wat klein meubilair en de collectie is compleet. Duidelijk gekozen voor een specialisme.

“We are Arco, we make tables”.

Arco Slim 1B-Bertjan-Pot

Over het design Bertjan Pot

Bertjan Pot is een Nederlands ontwerper. Kwam in aanraking met Arco door een project dat Arco organiseerde voor het 100 jarig bestaan in 2005. Van beide zijden was men geïntrigeerd en wilde samenwerken. De nieuwgierigheid van Bertjan en de kennis en kunde van Arco brachten uiteindelijk de Slim tafel voort. Men heeft met deze tafel diverse designprijzen gewonnen.

Wilt u meer weten over de Arco Slim?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.