Arco Frame

Arco Frame

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Arco Frame

Arco Frame, DE eetkamerstoel van Arco. De Frame eetkamerstoel heeft een heel helder frame en een strakke maar comfortabele zitschaal. De stoel was vanaf het begin een succes en is daarom verder door ontwikkelt. Behalve de standaard breedte is er ook een XL versie gemaakt. En daarvan is niet alleen de breedte grote maar ook een iets dikkere stoffering voor meer comfort. Er is een Frame II met een rondere zitschaal in het zelfde frame. Een zinvolle uitbreiding, het hoeft niet altijd helemaal nieuw te zijn wat er ontworpen wordt.

Inmiddels is er zelfs een Frame bank met en zonder rugleuning.

Er zijn veel stoffen en leer soorten en kleuren leverbaar. Wij helpen de juiste keuze te maken! Tenslotte en zijn viltglijders en nylonglijders mogelijk , beide versies levert men standaard mee.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Arco

Arco is DE Nederlandse eettafel producent. Inmiddels in handen van de 4de generatie, Jorre van Ast, ontwerper en eigenaar (creative director). De geschiedenis begint in 1904 in Winterswijk.
De huidige collectie wordt gekenmerkt door Nederlandse nuchterheid in ontwerpen en functionaliteit, duurzaamheid en innovatie. Het hoge kwaliteitsniveau met behoud van het traditionele meubelmaker vak zij de basis.
Bij eettafels horen stoelen, deze stoelen van Arco worden door een zusterbedrijf geproduceerd maar maken een onverbrekelijk deel uit van de collectie.
Daarnaast nog een aantal speciale produkten en wat klein meubilair en de collectie is compleet. Duidelijk gekozen voor een specialisme.

“We are Arco, we make tables”.

Arco Frame burkhard_vogtherr_00s

Over het design Burkhard Vogtherr

Burkhard Vogtherr is een Duits ontwerper, geboren in 1942. Sinds 1972 is hij freelance designer. Burhard Vogtherr heeft vele internationale prijzen gewonnen voor zijn ontwerpen.

Wilt u meer weten over de Arco Frame?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.