Arco Frame Bench

Arco Frame Bench

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Arco Frame Bench

Arco Frame Bench, een serie banken met en zonder rug voor aan tafel. De banken serie is uiteraard geënt op de bekende stoel Frame. En net als bij de stoel zijn ook hier vele stof en leer soorten met al hun kleuren mogelijk. De bank kan met en zonder rugleuning geleverd worden. Behalve en enkele rechte bank is er ook een hoekbank voor aan tafel mogelijk. Het wat dikkere zitkussen zorgt voor een groot comfort. Verder is het door alle mogelijkheden een advies meubel geworden.

En door alle mogelijkheden is het verstandig de set in te tekenen in uw plattegrond. Verder is het erg gelangrijk de juiste tafel erbij te zoeken. Wij kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Arco

Arco is DE Nederlandse eettafel producent. Inmiddels in handen van de 4de generatie, Jorre van Ast, ontwerper en eigenaar (creative director). De geschiedenis begint in 1904 in Winterswijk.
De huidige collectie wordt gekenmerkt door Nederlandse nuchterheid in ontwerpen en functionaliteit, duurzaamheid en innovatie. Het hoge kwaliteitsniveau met behoud van het traditionele meubelmaker vak zij de basis.
Bij eettafels horen stoelen, deze stoelen van Arco worden door een zusterbedrijf geproduceerd maar maken een onverbrekelijk deel uit van de collectie.
Daarnaast nog een aantal speciale produkten en wat klein meubilair en de collectie is compleet. Duidelijk gekozen voor een specialisme.

“We are Arco, we make tables”.

Arco Frame burkhard_vogtherr_00s

Over het design Burkhard Vogtherr

Burkhard Vogtherr is een Duits ontwerper, geboren in 1942. Sinds 1972 is hij freelance designer. Burhard Vogtherr heeft vele internationale prijzen gewonnen voor zijn ontwerpen.

Wilt u meer weten over de Arco Frame Bench?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.