Arco Essenza

Arco Essenza

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Arco Essenza

Arco Essenza is der naam van een op het oog eenvoudige eettafel. De Essenza werd ontworpen door Willem van Ast in 1999. Willem van Ast is de vader van de huidige ontwerper eigenaar van Arco Jorre van Ast. De Essenza is een massief houten tafel in zijn meest pure vorm. Daardoor bruikbaar in heel veel verschillende interieurs. Details maken het product. De vorm van de poten, de wijze van bevestiging van de poten zijn bijzonder. Dus oogt de tafel eenvoudig maar is hij geraffineerd. De tafel is leverbaar in eiken en noten. Bovendien kan het eiken in veel kleuren gebeitst worden.

Naast een groot aantal standaard maten is er maatwerk mogelijk. Behalve als eetkamertafel is de Essenza ook erg bruikbaar op kantoor. Zowel als bureau en spreektafel erg bruikbaar. Vele accessoires leverbaar voor kabeldoorvoer et cetera. Klik hier voor meer informatie

 

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Arco

Arco is DE Nederlandse eettafel producent. Inmiddels in handen van de 4de generatie, Jorre van Ast, ontwerper en eigenaar (creative director). De geschiedenis begint in 1904 in Winterswijk.
De huidige collectie wordt gekenmerkt door Nederlandse nuchterheid in ontwerpen en functionaliteit, duurzaamheid en innovatie. Het hoge kwaliteitsniveau met behoud van het traditionele meubelmaker vak zij de basis.
Bij eettafels horen stoelen, deze stoelen van Arco worden door een zusterbedrijf geproduceerd maar maken een onverbrekelijk deel uit van de collectie.
Daarnaast nog een aantal speciale produkten en wat klein meubilair en de collectie is compleet. Duidelijk gekozen voor een specialisme.

“We are Arco, we make tables”.

Product-Galerij-Willem-van-Ast-Arco-Essenza-luppesmelles

Over het design Willem van Ast

Willem van Ast is zoon van de Achterhoek. Als zon van een meubelfabrikant was hij al jong geïnteresseerd in ontwerp en productie van meubelen. Hij heeft jarenlang leiding gegeven aan Arco. in 2011 nam zijn zoon Jorre het stokje over. Willem van Ast heeft diverse prijzen gewonnen voor zijn ontwerpen. Nog steeds houdt Willem zich bezig met het ontwerpen van producten.

Wilt u meer weten over de Arco Essenza?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.