Arco Ease

Arco Ease

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Arco Ease

Arco Ease, een eetkamerstoel met heel veel verschillende uitvoeringen. De comfortabele zit kuip heeft verticale stiksels in de rug als versiering. Er is een ruime keuze in onderstellen. Behalve het slede onderstel in metaal zijn er nog 4 andere onderstellen mogelijk. Dus niet alleen vaste versies maar ook draaibare! En verschillende materialen. Van hout tot aluminium. En natuurlijk zijn de houten onderstellen weer in veel kleuren leverbaar. En het slede onderstel is leverbaar in chroom, RVS en epoxy kleuren, daardoor is er voor iedereen een passende uitvoering.

De Ease is niet alleen thuis aan de eetkamertafel een goede keus. Ook aan de spreektafel of aan het bureau is dit een goede keuze.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Arco

Arco is DE Nederlandse eettafel producent. Inmiddels in handen van de 4de generatie, Jorre van Ast, ontwerper en eigenaar (creative director). De geschiedenis begint in 1904 in Winterswijk.
De huidige collectie wordt gekenmerkt door Nederlandse nuchterheid in ontwerpen en functionaliteit, duurzaamheid en innovatie. Het hoge kwaliteitsniveau met behoud van het traditionele meubelmaker vak zij de basis.
Bij eettafels horen stoelen, deze stoelen van Arco worden door een zusterbedrijf geproduceerd maar maken een onverbrekelijk deel uit van de collectie.
Daarnaast nog een aantal speciale produkten en wat klein meubilair en de collectie is compleet. Duidelijk gekozen voor een specialisme.

“We are Arco, we make tables”.

Wilt u meer weten over de Arco Ease?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.