Arco Base tafel

Arco Base tafel

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes en Melles interieur

Arco Base tafel

Arco Base tafel
Uitgevooerd in Local Wood, hout uit de omgeving van Winterswijk waar Arco gevestigd is. De imperfecties van het Local Wood worden niet verbloemd, kleurverschillen en noesten verlevendigen de houtstructuur. Leverbaar in massief eiken,naturel, gebeitst, gelakt. De massief houten poten hebben een sokkel van beton. Leverbaar in 6 standaard maten van 240 x 100 cm tot 320 x 120 cm. Speciale maten op aanvraag. Ook prima in te zetten als werkplek. Voor meer informatie klik hier.

 

Ontwerp: Jorre van Ast 2013

bijpassende bank leverbaar.

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht

Over het merk Arco

Arco is DE Nederlandse eettafel producent. Inmiddels in handen van de 4de generatie, Jorre van Ast, ontwerper en eigenaar (creative director). De geschiedenis begint in 1904 in Winterswijk.
De huidige collectie wordt gekenmerkt door Nederlandse nuchterheid in ontwerpen en functionaliteit, duurzaamheid en innovatie. Het hoge kwaliteitsniveau met behoud van het traditionele meubelmaker vak zij de basis.
Bij eettafels horen stoelen, deze stoelen van Arco worden door een zusterbedrijf geproduceerd maar maken een onverbrekelijk deel uit van de collectie.
Daarnaast nog een aantal speciale produkten en wat klein meubilair en de collectie is compleet. Duidelijk gekozen voor een specialisme.

“We are Arco, we make tables”.

Jorre van Ast

Over het design Jorre van Ast

Jorre van Ast 1980

Hij heeft Industrieel Product Ontwerpen aan de Haagse Hogeschool gestudeerd. In 2006 is hij afgestudeerd aan Royal College of Art te Londen. Jorre van Ast begon in 2007 bij Arco, het familiebedrijf. Sinds 2011 heeft hij de leiding over Arco.

Wilt u meer weten over de Arco Base tafel?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.