Arco Base Round en Ease

Arco Base Round en Ease

Uitsluitend verkrijgbaar bij:
Jan Luppes Interieurs

Arco Base Round en Ease

Opruiming showmodellen: set Arco Base Round eetkamertafel met 6 Ease eetkamerstoelen. Tafel Base Round 160 cm rond uitgevoerd in massief eiken met noest, naturel, afgewerkt met Project lak. De poten zijn ook uitgevoerd in naturel eiken met een voet van lichtgrijs beton. De zes eetkamerstoelen Ease hebben een slede in chroom en zijn gestoffeerd in Maharam Messenger kleur 007. Zie ook de afbeeldingen voor de kleur.

SETPRIJS   VAN  € 9045,–   VOOR   € 6900,–

Geintereseerd?

Stuur ons gerust een bericht
€ 6900

Over het merk Arco

Arco is DE Nederlandse eettafel producent. Inmiddels in handen van de 4de generatie, Jorre van Ast, ontwerper en eigenaar (creative director). De geschiedenis begint in 1904 in Winterswijk.
De huidige collectie wordt gekenmerkt door Nederlandse nuchterheid in ontwerpen en functionaliteit, duurzaamheid en innovatie. Het hoge kwaliteitsniveau met behoud van het traditionele meubelmaker vak zij de basis.
Bij eettafels horen stoelen, deze stoelen van Arco worden door een zusterbedrijf geproduceerd maar maken een onverbrekelijk deel uit van de collectie.
Daarnaast nog een aantal speciale produkten en wat klein meubilair en de collectie is compleet. Duidelijk gekozen voor een specialisme.

“We are Arco, we make tables”.

Wilt u meer weten over de Arco Base Round en Ease?

Wilt u meer weten over dit product? Leverbaar in diverse uitvoeringen. Vraag naar de mogelijkheden.